Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" isi afirma din nou valoare obtinand succesiv (2010-2015, 2015-2020, 2022-2027)
''GRAD DE INCREDERE RIDICAT'', cel mai inalt calificativ care poate fi acordat unei universitati in Romania.
Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei a fost înfiinţată în cadrul U.C.D.C. din Bucureşti, în anul 2011, prin decizia Senatului U.C.D.C.
din data de 9.03.2011, si acreditata conform HG 140/2017
Pentru a-si pastra locul, candidatii admisi la programul de licenta Pedagogia invatamantului primar si prescolar si la programul Conversie profesionala - Pedagogia invatamantului primar si prescolar, vor achita taxa de scolarizare integral (obtinand o reducere de 100 euro) sau partial (minimum 550 euro din taxa anuala de scolarizare) pana la data de 18.09.2023!!
Comisia de admitere
Programarea candidaților la Proba vocațională în vederea admiterii la Programul de licență Pedagogia învățământului primar și preșcolar, 30 - 31 august 2023
30 august 2023 - A - M - Vezi aici
31 august 2023 - N - Z - Vezi aici
Licență PIPP Vezi aici
LISTA CANDIDATILOR RESPINSI/ ABSENTI LA PROBA VOCATIONALA Vezi aici
LISTA CANDIDATILOR ADMISI LA PROGRAMUL DE LICENTA PIPP Vezi aici
LISTA CANDIDATILOR IN ASTEPTARE LA PROGRAMUL DE LICENTA PIPP Vezi aici
Lista candidaților declarați admiși la programul de conversie profesională- pedagogia învățământului primar și preșcolar etapa I Vezi aici
Înscrieri: Secretariatul Facultății de Științe ale Educației
Etaj 1, camera 82,
L-V: 9:00-17:00
Fondarea si evolutia Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" este una dintre dovezile cele mai graitoare ale eficientei initiativei particulare, chiar intr-un domeniu conservator cum este cel al invatamantului universitar. Facultatea de Stiinte ale Educatiei din UCDC asigura calificarea profesionala în specializari aferente domeniului educational, sub aspect teoretic si aplicativ, corespunzatoare nevoii identificate la nivelul institutiilor de învatamânt preuniversitar.
Programul de studii de licenta Pedagogia invatamântului primar si prescolar ofera oportunitatea unei experiente inedite de invatare, in contextul unui parteneriat profesori – studenti, in acord cu noile perspective ale invatamântului universitar in context european. Programul beneficiaza de o infrastructura moderna, care faciliteaza utilizarea unei metodologii moderne in sprijinul unor experiente de invatare interactive.
Dimensiunea aplicativa a programului este asigurata de desfasurarea practicii de specialitate, insertia pe piata muncii și internationalizarea programului sunt dimensiunile europene ale facultatii cu profil pedagogic. Oferta Facultatii de Stiinte ale Educatiei este in concordanta cu prevederile Legii 1 din 2011, privind necesitatea fiecarui cadru didactic de a urma studii superioare mail mult ...
CALITATE SI PERFORMANTA IN INVATAMANT!
Absolventii Facultatii de Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” – Bucuresti, profesori invatamant primar si prescolar, au participat la concursurile de titularizare si definitivare in invatamant, sesiunea iulie 2015. Rezultatele exceptionale obtinute au demonstrat inalta pregatire profesionala a absolventilor, confirmand ca performanta si calitatea in invatamantul primar si prescolar se realizeaza prin programele de licenta si master oferite de Facultatea de Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” – Bucuresti.
PROGRAMUL POSTUNIVERSITAR - CONVERSIE PROFESIONALA
“Pedagogia invatamantului primar si prescolar”
domeniul Stiinte ale Educatiei (studii universitare de licenta)
Schimbarile majore din ultimii ani au afectat sensibil întreaga societate, inclusiv învatamântul. Versatilitatea mediului educational determina adesea personalul didactic din învatamântul preuniversitar sa îsi regândeasca prioritatile si evolutia în cariera. Pentru a le întâmpina nevoile de formare si dezvoltare profesionala, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”, prin Facultatea de Stiinte ale Educatiei, revine activ pe piata furnizorilor de formare, prin initierea si derularea unui nou program de conversie profesionala, adresat cadrelor didactice din învatamântul preuniversitar interesate de obtinerea dublei specializari în pedagogia învatamântului primar si prescolar.
Obiectivul general al proiectului este acela de a crea oportunitati de dezvoltare profesionala pentru cadrele didactice din învatamântul preuniversitar, prin participarea acestora la programe de formare de nivel postuniversitar de calitate.