LANSARE DE CARTE

 

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte: Psihopedagogia jocului”,  “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”

 
DOCTOR HONORIS CAUSA!

mai mult

CALITATE SI PERFORMANTA IN INVATAMANT!

Absolventii Facultatii de Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” – Bucuresti, profesori invatamant primar si prescolar, au participat la concursurile de titularizare si definitivare in invatamant, sesiunea iulie 2015.

Rezultatele exceptionale obtinute au demonstrat inalta pregatire profesionala a absolventilor, confirmand ca performanta si calitatea in invatamantul primar si prescolar se realizeaza prin programele de licenta si master oferite de Facultatea de Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Crestine “Dimitrie Cantemir” – Bucuresti.

 

Completeaza aici formularul -  Insertia absolventilor si studentilor Facultatii de Stiinte ale Educatiei - U.C.D.C. pe piata muncii

 

LANSARE CARTE

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria

In cadrul actiunii "Ziua Universitatii" din data de 10 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:

“Introducere in managementul educational, cu participarea d-nei presedinte prof.univ.dr.  Corina-Adriana Dumitrescu, prof.univ.dr. Georgeta Ilie - prorector Cercetare-programe si publicatii stiintifice, Marinella Turdean - prorector Activitatea didactica si calitatea educatiei, conf.univ.dr. Vasile Molan, cadrele didactice, studentii si masteranzii  Facultatii de Stiinte ale Educatiei.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:


Psihopedagogia jocului”, “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”