LANSARE DE CARTE

 

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte: Psihopedagogia jocului”,  “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”

 
DOCTOR HONORIS CAUSA!

mai mult

Impresiile Studentilor

RALUCA PAPA - Studenta de nota 10

-De ce profesia de dascal este minunata?

Deoarece putem modela oameni frumosi, daruind lumina si caldura sufletelor noastre...

Deoarece ne cufundam, in fiecare zi petrecuta in mijlocul copiilor, intr-un ocean de inocenta, candoare, dragalasenie si iubire neconditionata...
Deoarece avem sansa unica de a picura in sufletele copiilor pe care ii educam, frânturi din tot Binele, Frumosul si Adevarul acestei lumi...

DORINA NEMTEANU

Studenta de exceptie / director de gradinita

Nimeni nu te obliga sa inveti, dar nu poti deveni om daca nu esti educat. Pentru mine deosebit de important este modul in care evoluez ca adult. Desi sunt absolventa unei facultati nu m-am multumit niciodata cu putin. si am ales sa merg pe drumul cunoasterii prin educatia (invatarea) permanenta care imi mentine tineretea spirituala. FSE este o noua experienta educativa. Este scoala care te invata sa inveti. Iar daca doresti sa te perfectionezi sa te autoeduci permanent este important fiecare pas pe care il faci sa ajungi la telul pe care ti l-ai propus.

FSE este scoala care te invata cum sa iti formezi personalitatea creativa, deschisa, flexibila, echilibrata. Cum sa participi la dezvoltarea societatii si la educarea celorlalti membrii ai colectivitatii din care faci parte. Profesorii in calitate de formatori nu mi-au oferit doar informatii de baza ci m-au invatat cum sa pun in practica, cum sa aplica noile concepte invatate, cum sa imi valorific propriile cunostinte si cum sa ma implic activ in discutii.

Astfel progamele de pregatire bine organizate si structurate pe elemente clar definite au avut aplicabilitate in activitatea mea profesionala. Am primit o pregatire adaptata personalitatii si stilului meu de invatare, o pregatire in cadrul careia mi-am pus in valoare simtul responsabilitatii si independenta. Mediul in care se desfasoara pregatirea este placut si confortabil, atât fizic, cât si psihic. “Sa inveti inseamna sa descoperi ceea ce stiai deja".

MIHAELA GAVAN - Studenta de exceptie / director de gradinita

- Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" cu sediul in Bucuresti este una dintre primele institutii particulare de invatamânt superior din România, infiintata in anul 1990, institutie in care isi desfasoara activitatea 9 facultati printre care si Facultatea de stiinte ale Educatiei, facultate la care m-am inscris in toamna anului 2011 si pe care o urmez cu mult interes si multa placere.

Corpul didactic este alcatuit din personalitati consacrate ale stiintei, culturii si invatamântului superior românesc. intreaga activitate se desfasoara sub deviza "universitate de elita, studenti de elita". Daca voi mai urma o facultate cu siguranta in Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" ma voi inscrie!

LANSARE CARTE

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria

In cadrul actiunii "Ziua Universitatii" din data de 10 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:

“Introducere in managementul educational, cu participarea d-nei presedinte prof.univ.dr.  Corina-Adriana Dumitrescu, prof.univ.dr. Georgeta Ilie - prorector Cercetare-programe si publicatii stiintifice, Marinella Turdean - prorector Activitatea didactica si calitatea educatiei, conf.univ.dr. Vasile Molan, cadrele didactice, studentii si masteranzii  Facultatii de Stiinte ale Educatiei.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:


Psihopedagogia jocului”, “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”