LANSARE DE CARTE

 

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte: Psihopedagogia jocului”,  “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”

 
DOCTOR HONORIS CAUSA!

mai mult

PARTENERIATE INTERNE SI INTERNATIONALE

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei are o strategie pe termen mediu și lung in vederea dezvoltarii relatiilor de colaborare cu institutii de prestigiu din tara și din strainatate, implicate in conceperea, desfașurarea si evaluarea actului de educatie.

Pe plan intern, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei colaboreaza cu: mai mult

 1. Institutul de Filosofie si Psihologie "Constantin Radulescu-Motru" din cadrul Academiei Romane;
 2. Institutul de Stiinte ale Educatiei;
 3. Centrul municipiului Bucuresti de resurse si asistenta educationala. CMBRAE
 4. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti;
 5. Scoala si Gradinita romano-finlandeza
 6. Scoala gimnaziala nr. 117 sect 6
 7. Scoala gimnaziala Vasile Alecsandri sect 1
 8. Gradinita nr. 170 sect. 6
 9. Gradinita nr. 54 sect.  5
 10. Gradinita Spiridusii
 11. Gradinita Paradisul piticilor
 12. Gradinita Degetica

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei in cadrul UCDC are drept scop compatibilizarea programului de licenta PIPP cu programe similare din universitatile europene.

De referinta, in acest sens, sunt urmatoarele parteneriate / Universitatea Turku, Finlanda, Universitatea din Florenta, Italia, Universitatea Murcia - Spania,

 

 

 

 

 

 

 

LANSARE CARTE

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria

In cadrul actiunii "Ziua Universitatii" din data de 10 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:

“Introducere in managementul educational, cu participarea d-nei presedinte prof.univ.dr.  Corina-Adriana Dumitrescu, prof.univ.dr. Georgeta Ilie - prorector Cercetare-programe si publicatii stiintifice, Marinella Turdean - prorector Activitatea didactica si calitatea educatiei, conf.univ.dr. Vasile Molan, cadrele didactice, studentii si masteranzii  Facultatii de Stiinte ale Educatiei.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:


Psihopedagogia jocului”, “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”