LANSARE DE CARTE

 

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte: Psihopedagogia jocului”,  “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”

 
DOCTOR HONORIS CAUSA!

mai mult

OPORTUNITATI DE PRACTICA PEDAGOGICA SI PROVOCARI PENTRU GRADINITE SI SCOLI

Practica pedagogica este cea mai importanta parte a programului de licenta PIPP:

Studentii ii invata pe copii, invata de la copii și impreuna cu aceștia.

Practica pedagogica se realizeaza in unitatile de invatamant prescolar si primar, sub coordonarea unui cadru didactic universitar și a unui mentor din școala de aplicatie, in baza unor conventii de colaborare incheiate cu Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti si cu scolile de aplicatie, respectand documentatia specifica si prevederile legale.

La nivelul FSE se organizeaza periodic simulari de lectii deschise unde fiecare studenta/student valorizeaza experienta dobandita in orele de practica pedagogica. La aceste activitati participa inspectori de specialitate de la ISMB, coordonatori de practica pedagogica și cadre didactice (invatatori, educatori) din școlile și gradinitele Capitalei.

Scoala si Gradinita romano-finlandeza

Scoala gimnaziala nr. 117 sect 6

Scoala gimnaziala Vasile Alecsandri sect 1

Gradinita nr. 170 sect. 6

Gradinita nr. 54 sect.  5

Gradinita Spiridusii

Gradinita Paradisul piticilor


 

LANSARE CARTE

În data de 19 aprilie 2016, Lect. univ. dr. Remus China a lansat cartea „Asigurarea calității în educație – o abordare proactivă”, Editura ProUniversitaria

In cadrul actiunii "Ziua Universitatii" din data de 10 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:

“Introducere in managementul educational, cu participarea d-nei presedinte prof.univ.dr.  Corina-Adriana Dumitrescu, prof.univ.dr. Georgeta Ilie - prorector Cercetare-programe si publicatii stiintifice, Marinella Turdean - prorector Activitatea didactica si calitatea educatiei, conf.univ.dr. Vasile Molan, cadrele didactice, studentii si masteranzii  Facultatii de Stiinte ale Educatiei.

In cadrul actiunii "Ziua portilor deschise" din data de 25 februarie 2015, Facultatea de Stiinte ale Educatiei a  organizat lansarea de carte:


Psihopedagogia jocului”, “Educatia timpurie – o prioritate a invatamantului romanesc”